Kreditkortinformation.se är en oberoende jämförelsesajt om kreditkort. Vi som står bakom sajten har mångårig erfarenhet inom finansbranschen och vill därför dela med oss av vår kunskap till andra. Vi strävar efter att ge dig den information som du behöver för att kunna fatta ett välgrundat beslut kring ditt kortanvändande. Kreditkortinformation.se fungerar som en förmedlingsportal och kunskapsbas för den som vill veta mer om kreditkort. Vi ger själva inte ut några kort eller krediter. Däremot kan vi erhålla provision från de kortutgivare som finns representerade på sajten. Detta är dock inget som påverkar vår jämförelse av de olika korten och kortutgivarna. Har du frågor eller feedback är du mer än välkommen att kontakta oss som driver sajten. Du kan då använda dig av kontaktformuläret som återfinns här nedan.

Villkor

Vi strävar efter att villkor och räntor som redovisas på sajten alltid ska vara korrekta. Med anledning av detta genomför vi återkommande kontroller av kreditgivarnas hemsidor för att se eventuella uppdateringar. Dessa uppdateringar återspeglas sedan här på Kreditkortinformation.se. Ibland hinner dock kreditgivarna att ändra sina villkor och räntor utan vår vetskap. Det är därför viktigt att du alltid utgår från informationen som finns hos respektive kreditgivare innan du tecknar ett kreditkort. Vi tar inget ansvar för eventuella felaktigheter som kan förekomma på sajten. Upptäcker du något som inte stämmer så får du gärna uppmärksamma oss om detta.

Ansvar

Eftersom vi inte själva ger ut några kreditkort så tar vi inget ansvar för problem som kan uppstå hos kreditgivare som återfinns på vår sajt. Om det uppstått något problem eller du har blivit orättvist behandlad så hänvisar vi dig till respektive kreditinstituts kundtjänst. Samtliga kreditgivare som återfinns på Kreditkortinformation.se har de tillstånd som krävs för utgivning av kortkrediter. Skulle någon bank eller kreditgivare förlora sitt banktillstånd eller tillstånd att ge ut krediter så plockas de genast ned från vår sajt.